/Home/        /Vores Bullie Quark/        /Markedspladsen/        /Links/        /Kontakt Webmaster/    

 

 

Edmund P´s malerier:

 

Quark´s malerier

 

Quark er blevet foreviget på malerier

Vi var på Dansk Kennel Klubs udstilling i Herning den 7/11-2004, her så vi en mand stå med et utroligt flot og vellignende maleri af en fransk bulldog. Vi blev enige om at måtte eje et sådan flot maleri, vi toede jo at det var nogle der blev solgt på udstillingen, da der var en masse boder med alverdens ting og sager på den kæmpe store hundeudstilling i Herning. Men vi kunne ikke finde dem, efter vi havde været det hele rundt, heldigvis stod han stadig ved bulldog ringen, da vi kom tilbage. Der var ikke andet for end jeg måtte spørge, hvor han havde det maleri fra. Han fortalte at det var nogle han selv malede og at det var en bestilling han var for at aflevere. Det var jo godt han ikke var gået, så havde vi jo nok aldrig fået fingre i et af de smukke malerier. Han fortalte at vi kunne købe dem for 1600kr pr. stk. det var umiddelbart lige dyrt nok, på det tidspunkt. Han fortalte endvidere at han kunne male vores egen hund, det blev jo bedre og bedre. Vi fik hans visitkort, hvorefter vi gik i tænkeboks og tog sparebukserne på. Kort tid før jul, bestemte vi os for at give hinanden et maleri hver, så jeg kontaktede Edmund, som han hed, om vi kunne bestille to malerier af Quark. Det var ingen problem, men han kunne nok ikke lige nå at lave dem inden juleaften, da han havde meget travlt. Det var også ok, det kunne vi leve med. Jeg mailede to gode billeder af Quark ned til ham, som han skulle male efter, vi havde valgt et billede fra han var hvalp og et hvor han var lidt mere fuldvoksen.... Det var disse to billeder:

                                                  Klik på billederne, for at se dem i større format

Vi kunne derefter næsten ikke vente på at se reultatet og på at få de to malerier op at hænge. Vi havde et par gange kontakt med Edmund, mens han malede dem, der var lige nogle ting han ville vide og et par finjusteringer han skulle fortage. Han mailede nemlig et billede af det næsten fuldendte resultat. Da malerierne var færdige, ringede han og fortalte det, så jeg gik ud fra at nu ville han have penge og så sendte han billederne. Men han sagde at han ville komme til Støvring og aflevere dem, til trods for at han bor i Aarhus. Det var sku bare helt kanon.... Så vi aftalte en tid og han kom op og vi fik billederne en eftermiddag efter arbejde, hvor vi sad og snakkede om malerier og selvfølgelig franske bulldogs. Her er de færdige resultater af malerierne:

                                                   Klik på billederne, for at se dem i større format

                                                 
Malerierne måler 40x40 cm, med sølvrammen omkring dem, måler de 44x44 cm. Rammen var i øvrigt med i prisen, de blev leveret som på billederne.


Her hænger billederne flot på vores væg, i stuen foran spisebordet.

Nu tænker i nok, alle jer lykkelige bulldog ejere, hvor mon man får fat i ham Edmund P. Så vi kan få bestilt et maleri af vores bulldog. Bare rolig her har i adresse, telefonnummer og hans hjemmeside.....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WWW.BULLIE.DK  ------ © by BRØNDBYMAN

www.BULLIE.dk

QUARK

Race: Fransk Bulldog

Køn:   Hanhund

Født:  22-03-2004

Maler og grafiker Edmund Pedersen
Bavnegårdsvej 33, Kolt
8361 Hasselager
Tlf: 8628 4969
mobil: 2655 1209
email: epedersen@oncable.dk
web: www.edmundp.dk